ایمپلنت دندان جلو در مواردی که دندانهای اصلی شما باشد و یا عفونت کرده باشد یک کار به جا و مناسب به حساب خواهد آمد. کاشت دندانهای جلو و به نحوی ایمپلنت دندان جلو یک فرآیند درمانی از قبل طراحی شده می باشد که در سالیان گذشته زیاد شده و محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در این تکنیک دندان پزشک طی یک اقدام جراحی کاشت ایمپلنت در دندانهای ردیف جلو را انجام خواهد داد. این روش یکی از بهترین تکنیک ها برای جایگزین کردن دندان های از بین رفته و اصلاح طرح لبخند می باشد. دندان های جلو با توجه به دندان های آسیا یا خلفی زیادتر دچار آسیب یا ضربه خواهند شد. کاشت دندان جلو یا ایمپلنت دندان جلو جایگزین مصنوعی برای ریشه دندان هایی می باشد که به علت های مختلفی دچار ایراد شده اند به صورتی که دیگر قادر به ترمیم نیستند. اگر تمایل هستید تا بیشتر در مورد ایمپلنت دندان جلو بدانید این مطلب را تا انتها دنبال کنید.
مراحل انجام ایمپلنت دندان جلو
زمانی که تصمیم به انجام ایمپلنت دندان جلو می گیرید، باید سوابق دندانی و پزشکی خود را در اختیار دندانپزشک خود قرار دهید تا دنداپزشک با توجه بسیار از نظر مناسب بودن برای این جراحی را مورد بررسی قرار دهد. او خواهد توانست پروسه درمان را به طور کامل به اختیار شما برساند و تا حدودی هزینه ایمپلنت جلویی دندان را به شما بدهد. بعد از انجام آزمایشهای تشخیصی، هزینه مناسبی دریافت می نمایید، زیرا عواملی همچون برداشتن دندان شکسته یا پیوند استخوان خواهد توانست بر هزینه پایانی تأثیرگذار باشد. در ادامه با مراحل انجام ایمپلنت دندان جلویی بیشتر آشنا خواهیم شد:
آزمایش های تشخیصی | برنامه ریزی جراحی ایمپلنت |
کشیدن و برداشتن دندان | قراردادن ایمپلنت دندان جلو |
آزمایش های تشخیصی
شما به یک سی تی اسکن احتیاج خواهید داشت که تصویر 3 بعدی دقیقی از دندان ها و فک های شما ارائه دهد. همینطور، دندانپزشک شما امکان دارد بخواهد برای بررسی بیشتر سلامت عمومی دندان شما، یک عکس رادیوگرافی پانوراما 2 بعدی ثبت کند. این آزمایش های تشخیصی برای تحقیق دقیقتر کمیت و کیفیت استخوان فک و اطمینان از بدرد بخور بودن آن برای ایمپلنت دندان استفاده خواهد شد. همینطور پزشک امکان دارد برای بوجود آوردن طرح درمانی سفارشی شما عکس یا قالب های دندانی ویژه ای از شما بگیرد.
برنامه ریزی جراحی ایمپلنت
اطلاعات بدست آمده در حین آزمایش های تشخیصی برای برنامه ریزی جراحی شما، مرحله به مرحله استفاده خواهد شد. در این مرحله دندانپزشک شما در مورد بهترین سیستم ایمپلنت و جایگاه قرار گرفتن ایمپلنت implant، بخصوص عمق و زاویه پست ایمپلنت تصمیم میگیرد. تصاویر همینطور نشان خواهند داد که دندان ایمپلنت تازه شما بعد از ترمیم کامل چگونه به نظر خواهد رسید. این کار موضوعی حیاتی از این تکنیک درمانی می باشد زیرا برای مطمئن بودن از زیبایی و کار عالی مهم و مفید می باشد. ضروری است بدانید که اگر نیاز به برداشتن دندان پیدا کردید، بعضی وقت ها می توان این کار را در زمان جراحی ایمپلنت انجام داد و پس از آن را با پست ایمپلنت تغییر داد.
کشیدن و برداشتن دندان
در این مرحله دندان کرم خورده یا شکسته شده شما باید از دهان خارج شود. دندانپزشک باید در کشیدن دندان خراب توجه زیادی داشته باشد تا استخوان و بافت دور آن از بین نرود. بیشتر دندانپزشکانی که برای بیرون آوردن دندان ها آموزش ندیده اند، استخوان و بافت لثه ای بسیاری را جدا خواهند کرد و نقص زیادی در فک شما ایجاد خواهد شد. در این موارد، پیش از اینکه بتوانید ایمپلنت موفقی بگذارید، باید پیوند استخوان برای بازسازی استخوانی که از دست داده اید اضافه شود.
قراردادن ایمپلنت دندان جلو
معمولاً، جراحی کاشت ایمپلنت دندان جلو 1 ساعت یا کمتر زمان خواهد برد و می توان به وسیله استفاده از بی حسی موضعی این عمل را تکمیل نمود. برنامه ریزی قبلی جراحی تضمین خواهد کرد که این تکنیک سریع و روان می باشد، بنابراین دوران بهبودی و نقاهت شما نیز با سرعت بیشتر و راحت تری انجام می شود. زمانی که دندان به خوبی و با توجه زیاد خارج شد، سوکت به آسانی از همه بافت های عفونی،عفونت، تکه های دندان و بافت لثه تمیز خواهد شد تا برای ایمپلنت دندان آماده شود. از آن جهت که سوکت مشابه اندازه دقیق دندان طبیعی می باشد، منطقی است که ایمپلنت دندان باید تقریباً در آن اندازه و وضعیت باشد. سوکت کمی منبسط خواهد شد تا تماس محکم مناسبی با ایمپلنت دندان تیتانیوم برقرار کند این واکنش حدود 1 الی 2 زمان خواهد برد. در آخر ایمپلنت وارد خواهد شد و یک کلاهک درمانی در بالای آن قرار خواهد گرفت. معمولاً برای پر کردن هر نوع شکاف در استخوان، عمل پیوند استخوان مهم می باشد. کلاهک التیام دهنده به بافت دور دندان اجازه خواهد داد تا بهبود پیدا کند. مهارت دندانپزشک در جلوگیری از عفونت ایمپلنت بسیار حائز اهمیت می باشد.
قرار دادن ایمپلنت دندان
اگر به پروتز موقت نیاز پیدا کردید، امکان دارد یک بریج یا باله دندانی موقت روی دندان شما نصب کنند که تضمین خواهد کرد ایمپلنت می تواند در مدت زمان بهبود یافتن و ادغام شدن با استخوان کناری، بدون مزاحمت بماند. زمانی که یک دندان ایمپلنت درست بعد از جراحی کاشته می شود، معمولاً یک دندان موقت می باشد و به طور ویژه فقط برای اهداف زیبایی طراحی شده است. شما نخواهید توانست این دندان را گاز بگیرید، اما در پروسه دوره بهبودی ظاهر شما را بازیابی خواهد کرد. زمانی که بهبودی کامل انجام شد، دندان دائمی شما بر روی ایمپلنت دندان قرار خواهد گرفت و برای ارائه زیبایی و عملکرد عالی به صورت دست ساز تولید خواهد شد.
چرا به ایمپلنت دندان جلو نیاز پیدا خواهید کرد؟
ایمپلنت دندان جلویی، جایگزینی مصنوعی برای ریشه دندان می باشد. به طور مستقیم در استخوان فک قرار خواهد گرفت و یک تاج یا دندان مصنوعی را در جایگاه خالی دندان از بین رفته می چسباند، با این ترتیب ریشه ها از دندان های طبیعی پشتیبانی خواهند کرد. اگر دندان خود را از دست دادید یا به علت مریضی لثه در حال از دست دادن دندان خود می باشید، امکان دارد به ایمپلنت دندان جلو نیاز داشته باشید. با این وجود، با توجه به گفته دندانپزشکان، ایمپلنت دندان های جلو راه مناسبی برای موارد زیر می باشد:
- زمانی که احساس کردید در حال از دست دادن دندان می باشید.
- تاج دندان شکسته شده یا آسیب دیده دارید.
- دندان شما کاملا خورد شده یا ترک خورده است.
- دندان هایتان کاملا پوسیده است.
- دندان خود را بر اثر تصادف یا به دلیل آسیب دیدن از دست داده اید.
در مورد هر کدام از شرایط پزشکی که در بالا گفتیم، شما مسئول ایمپلنت دندان جلوی خود می باشید و برای راهنمایی های زیادتر و درمان باید به نزدیکترین متخصص ایمپلنت دندان خود مراجعه نمایید. بعد از معاینه نخست، دندانپزشک شما مناسب ترین زمان و نحوه درمان را به شما پیشنهاد خواهد کرد.
0 دیدگاه